Jäsenedut

Jäsenyys seurassamme

Jäsenyys seurassamme luo mahdollisuuden hyödyntää seuramme pitkähkön (35 v.) toimintakauden aikana kehittyneiden peruspalveluiden hyväksikäytön. Telakkatoiminta Petäjäksessä sekä Levätyksen saareen vuosien saatossa jäseniemme vakaalla uurastuksella muodostaa kokonaisuuden joista jäsenetuina voi nauttia monilla eri tavoilla. Veneen nostot, laskut, talvisäilytykset sekä huollot telakallamme on mahdollista hoitaa edullisesti ja luontevasti.

Telakan sivulla tarkempaa tietoa

Levätys

Levätyksen, veneilyn kautta tapahtuvat kesäiset harrastukset/toiminnot antavat milteipä rajattomat mahdollisuudet meri ja saaristovapaa-ajanviettoon. Levätykseen on mahdollista tulla kaikilla vesillä liikkumiseen tarkoitetuilla menopeleillä. Rantautumisessa on monia eri mahdollisuuksia; lyöttäytyä joukkoon kirjavaan tai hakeutua omaan rauhaan. Majoittuminen on mahdollista veneessä, teltassa, taivasalla. Myöskin päärakennuksesta löytyy yöpymistilaa. Saunomiseen, uimiseen sekä muutkin päivän askareet on helppo toteuttaa saarellisen luonnon läheisyydessä. Lapsien harrastuksille on turvalliset olosuhteet.

Levätyksen sivulla parempaa tietoa

Sisarseurat

Seuran jäsenyys tuo mukanaan edun jota on mahdollisuus hyödyntää kun veneilymatka suuntautuu pohjoiseen tai etelään päin. Matkan varrelta löytyy sisarseurojen vastaavia paikkoja joihin seuramme jäsenillä on mahdollisuus rantautua. Pohjoiseen veneilyn suuntautuessa Luvian Vene-Kolmio ja pohjoisempana Porin Veneilijät (Huhtakari). Etelään veneiltäessä Uudenkaupungin Työväen moottoriveneseura (Haanpäänkari), Meriseura Turku (Grönö) sekä (Kotkakari). Myös Uudenkaupungin Työväen Moottoriveneseura on sisarseuramme. Näiden sijainnista ja muista tiedoista kannattaa kysyä tarkempia tietoja.

Lisää linkit-sivulla